OM OSS

Contec utför hållbara betongarbeten i alla former. Detta görs av  kompetent och erfaren personal med modern utrusning för bästa resultat. 

Vårt namn är synonymt med grundliga betongarbeten

Contec startades 2007 av Patric Johansson och Johan Blomberg. Vi är specialister på allt som rör betong, men nischade på sprut- betong och injektering. Dessutom anlitas vi ofta för problemlösning, i särskilda fall när invecklade fel behöver åtgärdas. Vår styrka som specialister innebär att vi kan åta oss små som stora arbeten, enkla som avancerade.

Vår verksamhet bygger på kundens förtroende.

Vi anlitas ofta av större byggföretag såsom Svevia, Skanska,
NCC och Peab, men arbetar också med andra byggföretag. Under åren har vi byggt upp ett stort förtroende hos våra kunder. Därför har vi många återkommande beställare som uppskattar vår kunskap, flexibilitet och att vi håller tider. Dessutom har våra arbetsledare en nära kontakt med kunden under hela projektets gång.

Skicklig personal som är handplockad

Contec har 15 anställda som kompletteras med inhyrd personal när det behövs. Våra anställda är handplockade med lång erfarenhet och har arbetat länge på företaget. Vår personal är utbildad i exempelvis SSG, Heta arbeten, Arbete på väg och HLR.

Maskiner och produkter som håller hög klass

Vår maskinpark är modern och består bland annat av kranbilar, grävmaskiner, kompressor och lastbilar. Vi använder produkter som är hållbara, från förstklassiga leverantörer. Vår personal utbildas kontinuerligt av leverantörerna. På så sätt arbetar vi inte enbart med de bästa produkterna, vi använder dem också på det bästa sättet.

Patric Johansson
Tel: 0706-14 34 66
Johan Blomberg
Tel: 0705-20 55 37

Vi söker alltid ny personal!

Idag är vi över 15 personer på Contec och vi vill bli fler. Vill du vara del av vårt team - vi vill gärna ha din spontana ansökan, klicka här för att komma till vårt formulär.